Customers reviews

Wat anderen zeggen?

Je bent een geruststellend persoon, we kennen elkaar niet. En ik heb ik het gevoel je al jaren te kennen. Ik ben normaal niet zo open in gesprekken.
Elke
De gesprekken doen me iets, meer dan iets eigenlijk.
Brigitte
Je bent een warme persoonlijkheid waar ik me goed bij voel. Door hetgeen we aanbrachten in de gesprekken, wil ik toegeven aan de verleiding die ik in mijn leven tegenkom.
Francine
Je manier van praten, je manier van de zaken te zeggen... Ik heb meer gezegd vandaag dan tegen mijn ex-man en ex-partner in 20 jaar. Het zo eenvoudig kunnen praten met iemand die je begrijpt, die je aanvoelt... Ik krijg het er tegelijk warm en koud van.
Tina
Ik hou van de manier waarop je praat over de intimiteit tussen een man en een vrouw. Het is vreemd elkaar niet te kennen maar om op eenzelfde golflengte te zitten op vlak van het intieme. Mijn zintuigen zijn vertiendubbeld.
Karen
Door onze gesprekken besef ik dat ik me naar ongekende hoogtes kan leiden. Ik ben er klaar voor.
Anne
Angstaanjagend wat je zegt. Zo goed is het.
Helga
Verdomme, waarom geef jij op alles het juiste antwoord? Het is gek, maar als ik jouw mail lees die je gestuurd hebt, zou ik zelf kunnen gezegd hebben.
Inge